Уейн Алин Рут Биха продали и собствената си майка само за

...
Уейн Алин Рут Биха продали и собствената си майка само за
Коментари Харесай

С Байдън е свършено. Обама го сложи в Белия дом, а сега той го изпраща в старческия дом

Уейн Алин Рут

 

Биха продали и личната си майка единствено за шанса да отстранен Тръмп

Бившият президент Барак Обама управлява това президентство през цялото време

Беден, беззащитен, трагичен, мърморещ, спъващ се, неумел президент е Джо Байдън. За него всичко свърши. Дните му очевидно са преброени.

 

Толкова е явно какво се случва. Президентството на Байдън завърши. „ Дълбоката страна “ и блатото на Вашингтон към този момент не се нуждаят от него. Той си извърши задачата и в този момент те желаят той да си тръгне.

 

Има две аргументи, заради които всичко това се случва в този момент. Първо, демократите схващат, че Байдън е освен най-лошият претендент в историята на политиката, само че и деградира тъкмо пред очите на всички. Байдън може да е почнал като безмозъчна марионетка, носейки маски и криейки се в мазето си в Делауеър. Но това бяха „ положителните остарели времена “.

Сега тайната изпълзя от мазето. Котката излезе от торбата и всеки знае това. Дори множеството демократи най-сетне осъзнаха, че и те не желаят да видят Байдън през 2024 година

Така че същата „ дълбока страна “, която го конфигурира, в този момент би трябвало да го отстрани, с цел да може да завоюва преимущество при манипулирането на идващите избори през 2024 година

 

Влезте в абсурда с неправилното боравене на секретните документи от Байдън. Перфектно време. Байдън е основан от своята лична „ дълбока страна “. Изведнъж документите просто по този начин са открити на инцидентен принцип, както в офиса на неговия изчерпателен център, по този начин и в неговия гараж в Делауеър. Кой ги откри? Защо корумпираните демократи (които са специалисти от международна класа по укриване на информацията - вижте фалшифицираните избори през 2020 година, пропагандата за имунизацията против Covid-19 и чуванията на 6 януари) които те избраха да оповестят за тях обществено? Защо не ги подцениха или да потулят абсурда?

 

Наистина за какво. Защото желаят Байдън да си отиде. Помислете за всички закононарушения на Байдън. Украйна. Китай. Корупционните практики. Изнудването. Лаптопа на Хънтър Байдън. Изборите през 2020. Отворените граници. Всички смъртни случаи се дължат на мандата за имунизиране на Байдън. Унизителното евакуиране от Афганистан. И след всичко това Байдън ще бъде изпъден поради секретните документи в гаража му?

Четете по утайката чая. За Байдън краят е близо. Скоро на него ще му бъде разгласен импийчмънт, ще бъде упрекнат или ще бъде заставен да си подаде оставката позорно.

 

Кой стои зад всичко това? Можете да познаете, че това е фамилията на най-дълбоката страна: семейство Обама. Бившият президент Барак Обама управлява това президентство през цялото време от дълбоките сенки, а Байдън е марионетка на Обама. Обама го постави в Белия дом, а в този момент той изпраща Джо в старческия дом.

 

Защо? Най-доброто ми съмнение е да освободи място за Мишел Обама, като претендент за президент на Демократическата партия за 2024 година Това е огромният проект на Обама. Това ще бъде четвъртият и петият мандат на Обама. Самият Обама към този момент имаше два мандата. След това неговата марионетка Байдън получи един мандат. Сега той желае Мишел да му даде още два мандата.

 

С пет мандата Обама ще бие върха, подложен от последния диктатор-демократ, който се опита да трансформира Америка в социалистическа страна, Рузвелт.

 

Но в никакъв случай не изпускайте от взор връзките на семейство Клинтън с „ дълбоката страна “. Може ли Клинтън да изхвърли дядото от самолета, с цел да направи място за... Hillary Part Deux (Хилари Повърхностната).

В последна сметка мисля, че аз бих заложил парите си на врата?3: на незаконното семейство Пелоси. Те са свързани с „ дълбоката страна “, както Джон Готи беше обвързван с мафията. Може би лелята Нанси хвърля Байдън под рейса, с цел да направи място за своя племенник, калифорнийския деспот Гавин Нюсъм, който намерено копнее за Белия дом.

 

Това са водещите претенденти, поради които нарушителите от „ дълбоката страна “ оставят дядо Джо да бъде изяден от вълците. Обзалагам се, че до 2024 година, и най-вероятно и по-рано един от тези тримата претенденти ще бъде повдигнат за претендент за президент, който да заеме поста като настоящ президент на Съединени американски щати.

 

Как ще стигнат те до върха? Вицепрезидентката Камала Харис скоро ще бъде принудена да се отдръпна поради благосъстоянието, обилните вечери в Сан Франциско и речите, които изнася на стойност $100 000. Един от гореспоменатите трима ще бъде номиниран за нов вицепрезидент и след насилственото премахване на Байдън той ще се възкачи на трона.

 

Сега дано преминем към втората причина, заради която „ дълбоката страна “ ненадейно се устреми да се отърве от Байдън, тъй като в случай че могат да го обвинят, осъдят или отстранят Байдън от длъжността с обвиняванията в погрешно боравене с класифицирани документи, това ще е две в едно. 

Те се отърват от Байдън и това ще улесни да се упрекна и осъди Тръмп по същите обвинявания. Отстраняването на Байдън им дава „ прикритието “, с цел да покажат какъв брой „ обективни “, „ почтени “ и „ непредубедени “ са.

 

Не ги ли чуваш по какъв начин се карат? „ Справедливостта си е правдивост. Отървахме се и от Байдън, и от Тръмп за едно и също закононарушение. Ние в никакъв случай не сме си играли с политиката “.

 

И несъмнено, в последна сметка, да се отърват от Тръмп е задачата на всички тези захласнати, мразещи Тръмп демократи. Те биха продали и личната си майка единствено за шанса да отстранен Тръмп. Той е единственото нещо, което стои на пътя всички ни да ни трансфорат в крепостни хора и плебеи. 

 

Така че Тръмп би трябвало да си отиде. Ето по какъв начин го отстраняват от пътя си: като го упрекват, унищожават репутацията му и го свържат със съда за идващите две години.
Сега знаете какво се случва с объркания и безумен Байдън и за какво.

 

(Превод за “Труд news ” - Павел Павлов)

 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР